zondag 3 november 2013

Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst

 Al heel snel is het Sint Maarten, lopen jullie ook mee? En maken jullie zelf een lampion? Dit jaar wil ik samen met Angie een lampion maken van een pompoen, mocht dat lukken dan laat ik zeker nog foto's zien! Ik heb veel leuke voorbeelden gevonden op pinterest.

Ook in de webwinkel is er een Sint Maarten pakketje te vinden, kijk eens hoe schattig toch.
Sinterklaas komt steeds dichterbij nog maar even en dan is de goedheiligman weer in Nederland.

Bij HaakDraakje vind je nu heel veel leuke sint en piet pakketjes om thuis ook helemaal in de stemming te komen, of wie weet vind je het wel leuk in je schoen en is het iets om op je verlanglijstje te zetten.

Nu kan dat ook nog extra voordelig want t/m 5 december is er bij HaakDraakje 10% korting met de code SINT 
Kijk dat is nog eens voordelig shoppen :)
Daarnaast is er ook weer een speciale actie op www.haakdraakje.nl wat inhoud dat je dit keer het sinterklaas pakketje en het pakketje met 2 pietjes samen koopt voor €10-,!

Daarnaast is er ook heel heel veel leuks binnen gekomen voor kerst en zelfs al een winterpakketje. Hier een paar foto's.


 Heel veel keus en nogmaals met de kortingscode nu extra voordelig! :D

Helemaal nieuw bij www.haakdraakje.nl is dat je de pakketjes door mij kunt laten maken! Ja echt waar ;) zie je het niet zitten om zelf te gaan knutselen, of ben je er niet zo goed in of geef je ze graag kant en klaar cadeau? Ik noem maar wat ;) het kan nu. De kosten voor het maken zijn €5 per pakketje (dit dus naast de gewone kosten van het pakket) neem je gelijk 3 pakketjes in 1 keer af dan krijg je op de kosten voor het maken 15% korting! Zegt het voort :)

Hopelijk tot snel!

Warme groet, Marlinda

3 opmerkingen: